İLK ADIM ATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK ADIM ATILDI


 

İçel İdman Yurdu’nda, efsane Mersin İdman Yurdu adını yaşatmak için ilk büyük adım atıldı.

ALİ ŞANLI

İçel İdman Yurdu’ndan büyük hamle. 100 Yıllık Mersin İdman Yurdu’nun kapanmasının ardından boşluğu doldurmaya çalışan İçel İdman Yurdu, efsane Mersin İdman Yurdu’nu yaşatmak için ilk büyük adım atıldı. Kulübe yakın çevrelerden alına  bilgiye göre İçel İdman Yurdu  yönetim kurulu Mersin İdman Yurdu adını yaşatmak ve eski görkemli günlerine kavuşturmak amacıyla çalışmalara başlamıştı. Türk Ticaret Kanunu hükümlerine göre Mersin İdman Yurdu A.Ş. kurulduğu gündeme bomba gibi düşmüştü.

 Bu sürecin devamında TFF nezdinde Mersin İdman Yurdu A.Ş. isminin tescil edilmesi için girişimlere başlatılmıştı Süreç olumlu giderken bu süreci baltalamak isteyenlerin çıkması ise İçel İdman Yurdu’nun elinin zayıflamasına neden olduğu öğrenildi.Engellemeler olmaz ve TFF’nin kabul etmesi halinde yeni sezonda İçel İdman Yurdu yerine Mersin İdman Yurdu FK olarak lige girmesi sağlanacağı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA