AKDENİZ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULU AÇILIYOR


 

Akdeniz Belediyesi, yaz okulu kursları ile binlerce çocuğu sporla buluşturmaya ve geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ve uzman antrenörler eşliğinde; futbol, basketbol ve tenis sporlarının eğitimi için 2008-2014 yaş grubu yaz okulları için kayıtlar alınmaya başlandı.

Çocuklarını, belediyenin yaz spor kurslarına göndermek isteyen ebeveynler, başvuru için Seyfi Ali Türkoğlu – Şafak Erdur Stadı’nı ziyaret edebilir. Ayrıca verilecek kurslar hakkında detaylı bilgi almak isteyen anne-babalar (03243363677) numaralı telefonu da arayabilir.

 

BAŞKAN GÜLTAK, MİNİK SPORCULARLA BİR ARAYA GELDİ

Futbol kurslarının verileceği spor tesisini ziyaret ederek yaz okulu kurslarına katılan minik sporcular ve antrenörlerle bir araya gelen Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, velilere yaptığı çağrıda; “Gelin, yetenekli çocuklarımızı, geleceğimizin yetenekli sporcularına çevirelim. Bilinmelidir ki herhangi bir spor ile uğraşan çocukların eğitim yaşamı ve sosyal hayatı da başarılı geçer. En kıymetli varlığımız olan çocuklarımızı, hem sokağın risklerinden uzak tutmak, hem de onlara hem güzel bir gelecek sağlamak için, onları yetenekli oldukları ve sevdikleri spor dallarına kazandıralım” diye konuştu.

Akdeniz Belediye Spor Kulübü’ne yeni katılan antrenörler için de ‘hoş geldin’ pastası keserek ikram eden Başkan Gültak, daha sonra yaz spor okuluna kayıt yaptıran minik sporcular ve aileleriyle bir süre sohbet etti.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA