“MERSİNLİ OLMAKTAN ÇOK GURUR DUYUYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MERSİNLİ OLMAKTAN ÇOK GURUR DUYUYORUZ”


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (GSK) Kadın Hentbol Takımı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti. Başkan Seçer, 2020-2021 sezonunda 2. Lig B Grubu’nda namağlup şampiyonluğu göğüsleyen ve Mersin’de hentbol branşında 12 yıl aradan sonra gösterilen büyük başarıyla 1. Lig’e yükselen GSK Kadın Hentbol Takımı ile bir araya geldi.

Ziyarette Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Özgür Timur ve Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Tarakçı ile antrenörler ve oyuncular yer aldı.

GSK Kadın Hentbol Takım Kaptanı Yaren İpek Köle ise “Biz hepimiz Mersinliyiz takım arkadaşlarımızla beraber ve 3 yıldır beraberiz. Yani biz Mersinli olmaktan çok gurur duyuyoruz. Mersinli olarak başka şehirde mücadele etmek bize gerçekten güç verdi. Biz de orada sizin desteklerinizi hep omuzlarımızda hissettik zaten. Saha içinde olduğu gibi, biz saha dışında da çok güzel bir aile olduk. Zaten aile olabilmeyi başardığımız için biz şampiyon olabildik. Ayrıca Mersin’de Büyükşehir Belediyesi adı altında ilk defa bir hentbol takımı kuruldu ve 12 yıl aradan sonra da bu hentbol takımı 1. Lig’e çıktı. Biz 12 yıldan sonra 1. Lig’de olduğumuz için çok mutluyuz. Çok da gururluyuz. Biz belediyemizi sadece asfalttan, yoldan, park ve bahçelerden dolayı; sadece bunlardan dolayı tanırdık önceden. Şimdi işin içine girince anladık ki biz de kendimizi belediyenin bir parçası olarak hissediyoruz. Bir parçasıyız çünkü. İşin içine girince Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin aslında her şeye el attığını gördük. Bu bizi çok mutlu etti. Özellikle gençlere, spora destekleriniz bizim için inanılmaz güzeldi. Bu yüzden size çok teşekkür etmek istedim” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA