TARSUS’TA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 4 TUTUKLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 4 TUTUKLAMA


 

Tarsus’ta polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirirken, gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Ekipler yaptıkları çalışmalarda, O.D. ve Ö.Ç. isimli kişilerde 7.44 gram Bonzai uyuşturucu ile yakalandı. Polis soruşturmanın genişletilmesi ile uyuşturucu maddeyi satın aldıkları tespit edilen F.C. adlı şüpheli 34.15 gram bonzai, 0.24 gram metamfetamin, 15 kök Hint keneviri ve uyuşturucu ticaretinden elde edilmiş paralarla yakaladı. Gözaltına alınan O.D., Ö.Ç. ve F.C. adli şahıslar, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Polis aynı operasyonda, M.G. isimli şahıstan da 68.95 gram bonzai, 3.18 gram metamfetamin uyuşturucu maddeler ve 4 adet sentetik hap ele geçirdi. Gözaltına alınan M.G’de çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA