ÇİLEMİZ BİTMİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇİLEMİZ BİTMİYOR!


 

Normalleşme sürecine girilmesi ile çok sayıda yerli turistin Doğu Akdeniz’i tercih etmesiyle Mersin sahilleri doldu. Ancak ‘çile yolu’ olarak da bilinen Mersin – Silifke arasındaki güzergah yerli halkın yan ısıra tatilcileri isyan ettiriyor!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de normalleşme ile beraber sahiller adeta doldu taştı. Özellikle çevre illerden çok sayıda yerli turistin ilgi gösterdiği sahillerde yaşanan yoğunluk ‘çile yolu’ olarak da bilinen Mersin – Silifke arasındaki güzergahta yine isyana neden oldu.

Yıllardır vaat edilip bitirilmeyen kamu yatırımlarından Çeşmeli – Taşucu otobanının tamamlanmamasına da vatandaşın tepkisi büyük.

 

NEDEN ÖZELLİKLE TATİL SEZONUNDA KAZILIYOR?

Şuan Tömük-Arpaçbahşiş arasındaki yaklaşık 10 kilometrede devam eden çalışmalar nedeniyle yol tek şeride düşerken, trafik akışı büyük ölçüde sekteye uğruyor. Bu güzergahta seyahat etmek isteyenlerin büyük mağduriyet yaşamasına neden yol çalışmasının özellikle yaz aylarında yapılması ve tatil dönemlerine denk getirilmesi tepki topluyor.

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Mersin’de olmasına rağmen yıllardır aynı güzergahta ki farklı çalışmalar nedeniyle ulaşımın aksamasına isyan eden vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA