KENTE AÇILDILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KENTE AÇILDILAR


 

Yeni sezonda ligde ve Avrupa’da 3 kupayı Mersin’e getirmeyi hedefleyen Çukurova Basketbol, hatasından dönerek kente açılma kararı aldı.

ALİ ŞANLI - HEDİYE EROĞLU

 

Mersin'in üst düzey liglerdeki tek temsilcisi olan Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK), kente açılma kararı aldı.

Yaklaşık 1,5 milyon dolarlık mütevazı bütçesi ile şeni sezonda ligde ve Avrupa’da 3 kupayı Mersin’e getirmeyi hedefleyen Çukurova yönetimi, tesislerinde düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle bir araya geldi.

Ceo Ender Ünlü, Asbaşkan Ali Adalıoğlu ve İdari Menajer Erkan Dinçay ile gazetecilere açıklamalarda bulunarak, kente destek çağrısı yaptı.

 

“YÖNETİME GİRMEK İSTİYORLAR”

Adalıoğlu, halk ile bütünleştiklerini kent protokolü ile kopuk kalan ilişkileri canlandırmak adına yaptıkları girişimlerin meyvelerini almaya başladıklarını söyleyerek, “Şirket takımlarının kentle bütünleşmesi zaman alır. Ancak 5 yılda önemli mesafeler kat ettik. Şimdi insanlar kulüp yönetimine girmek istiyor” dedi.

 

“O KUPALAR BURAYA GELECEK”

Yeni sezon öncesi 16 kişilik kadroyu 7 yabancı transferi ile kurarak, rakiplerine göz dağı veren Çukurova, Türkiye Kupası ve Süper Lig ile EuroCup’u kazanarak kupaları Mersin’e getirmeyi planlarken Ceo Ender Ünlü, şehri “Yanımızda olun” diyerek seslendi.

Ünlü, “Weçtiğimiz sezonu play-off potasında tamamlayarak, 2021-2022 sezonunda EuroCup'ta mücadele etmeye hak kazandık. Gerçekleştirdiğimiz transferlerle de basketbol otoriteleri tarafından EuroCup'un en büyük şampiyonluk adayı olarak gösteriliyoruz.

Yıldız oyuncu kadromuz, tecrübeli teknik ekibimiz ve yönetimimizle Avrupa Kupası'nı kentimize getireceğimize olan inancımız tam, '3 kulvarda 3 kupa' parolası ile sadece EuroCup değil, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda da şampiyonluk hedefliyoruz.

Bu zorlu maratonda taraftar ve kent dinamiklerinin desteği bizim için çok önemli ancak sizlerin bize vereceği destek, hedeflerimizi ve başarılarımızı daha gen kitlelere duyurmak adına değerli olacaktır.

El birliği ve güç birliği yaparak 3 kupayı da kentimize getireceğiz, şampiyonlukları büyük bir coşku içinde hep birlikte kutlayacağız” dedi.

 

“HERKESE GİDECEĞİZ”

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ünlü, Çukurova Basketbol’un kentin üst liglerdeki tek temsilcisi olduğuna vurgu yaparak, sportif başarılarının kentin marka değerini arttırdığına dikkat çekti. Bu anlamda desteklenmesinin kente kazandıracağını ifade eden Ceo Ender Ünlü, geçmişte özellikle futbol alanında ki yaşanmış olumsuzlukların etkisine rağmen Çukurova Basketbol’a ilginin sevindirici olduğunu ve herkese giderek hedeflerini, amaçlarını anlatmaya kararlı olduklarını vurguladı.

Program, dünyanın sayılı basketbol merkezlerinden biri olan ÇBK tesislerinin gezilmesi ile sona erdi.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA