SUSUZ DÖNDÜLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SUSUZ DÖNDÜLER


 

ALİ ŞANLI

 

Yaklaşık 1,5 yıldır oynanmayan, başlama tarihi 3 defa değişen Bölgesel Amatör Lig (BAL) nihayet başladı. Sıkıştırılmış oynanacak ligde Mersin’i, İdman Yurdu 1925 temsil ediyor. Ligde ki ilk maçına Nevşehir’de çıkan Kırmızı Lacivertli ekip Suvermez Kapadokyaspor takımı ile 0-0 berabere kaldı. Mutlak 3 puan için sahaya çıkan Mersin ekibi umduğunu bulamadı

Yaklaşık 1000 taraftarın yakından takip ettiği karşılaşmaya ev sahibi Suvermez maça etkili başladı. Maçın ilk bölümlerinde İdman Yurdu 1925 kalesini abluka altına alan ev sahibi istediği golü bulamayınca konuk ekip Kırmızı Lacivertliler, oyunda dengeyi sağladı. Rakibinin üstüne giden Mersin temsilcisi de ilk yarı gol bulamayınca soyunma odasına 0-0 sonuçla gidildi.

İkinci yarıya iyi başlayan ekip bu defa İdman Yurdu 1925 oldu. Baskılı bir ikinci yarı oynayan İdman Yurdu 1925 çok istediği golle bir türlü ulaşamayınca deplasmandan 1 puanla dönmek zorunda kaldı 0-0. Ligde ki ilk maçında 1 puan alan İdman Yurdu 1925 Pazar günü ligde BAY geçeceği için maç oynamadan haftayı tamamlayacak. Kırmızı Lacivertli ekip ligde ki 2’nci maçını Osmaniye takımı ile Çarşamba günü karşılaşacak.

 

Stad:Suvermez

Hakemler:Cem Eray Eşmekaya,Erkan Kırıçlı ,Mustafa Soner Yüce,Onuralp Enes Öz

Suvermez Kapadokyaspor:Burak,HakanDoğan,Turan,Hasan Kaya,Hakan Başaran,Serkan,İsmail,Hakan Selçuk,Oğuz,Mustafa,Alper

Mersin İdmanyurdu 1925:Mustafa,Onur,Rahmi,Yılmaz,Ounur Güney,Abdurrahman,Ömer,Veysel,Semih,Tayfun,Sami


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA