MEZİTLİ SAHİLİNDE GÖNÜLLÜLERDEN TAŞ TEMİZLİĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ SAHİLİNDE GÖNÜLLÜLERDEN TAŞ TEMİZLİĞİ


 

Haber Merkezi

 

Mezitli Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında olmamasına karşın vatandaşların daha rahat denize girebilmesi için belediye ekipleri sahillerde taş temizleme işlemlerine devam ediyor. Yaz sezonunun başlaması ile birlikte Mezitli Belediyesi ekipleri sahillerde taş toplama ve temizlik çalışmasına hız verdi.

Taş toplama makinesi kumsalda biriken taşları temizleyerek, vatandaşların sorunsuz şekilde deniz keyfi yaşamasını sağlıyor.

Sahillerin, Hazine (Milli Emlak Müdürlüğü) sorumluluğunda olduğuna dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin’de denize girmek isteyenlerin en yakın ve en çok tercih edilen bölgesinin Mezitli olduğuna vurgu yaparak, deniz keyfini Mezitli ve Mersinlilere yaşatmak adına gönüllü olarak her türlü önlemi almaya çalıştıklarını söyledi.

Mezitli’de yaz sezonu hareketliliğinin başladığını belirten Başkan Tarhan, Mezitli, Tece, Davultepe ve Viranşehir sahilleri cıvıl cıvıl. Sahillerimiz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sorumluluk ve yetki alanında. Ancak, vatandaşlarımız her türlü hizmeti belediyesinden bekliyor. Bu işlemlerin belediyemiz sorumluluk alanında olmadığını anlatmakta güçlük çekiyoruz. Biz halkımızın daha güvenle temiz şekilde denize girebilmeleri amacıyla gönüllü olarak gerekli önlemleri aldık. Ama bu boşluğun giderilmesi gerekiyor. Deniz hareketlerinden dolayı kumsallarda yaşanan taş birikmelerine karşı önlem almak amacıyla temizlik çalışması başlattık. Özel taş toplama aracımızla kumsallarımızda taşları temizliyoruz. Denizlerimiz artık daha girilebilir halde tutmaya gayret gösteriyoruz dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA