HIRSIZLARI SAÇ TIRAŞI ELE VERDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HIRSIZLARI SAÇ TIRAŞI ELE VERDİ


 

Mersin'de 14 ayrı evden hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Saç tıraşlarından tespit edilerek yakalanan şüphelilerin bazı ikametlere girme anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde 'askıcılık' yöntemiyle 14 ikametten hırsızlıkla ilgili çalışma başlattı. Bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, saç tıraşlarından hırsızlık olaylarını daha öncede suç kaydı bulunan N.D. ve F.D.'nin yaptığını tespit etti. Bunun üzerine belirlenen adreslere operasyon yapan ekipler, biri 18 yaşından küçük 2 kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Öte yandan, şüphelilerin bazı ikametlere girme anları da güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, ikametlere rahat bir şekilde gelen şahıslar, önce etrafı kontrol ediyorlar. Daha sonra biri ikamete girerken, diğer şüpheli ise dışarda kalarak etrafı gözetliyor. Ardından rahat bir şekilde ikametlerden ayrılan şahıslar, yürüyerek bölgeden uzaklaşıyor.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA