“HAYATIN İÇİNDE BEN DE VARIM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HAYATIN İÇİNDE BEN DE VARIM”


 

Bilinçsiz teknoloji kullanımı nedeniyle hayattan uzaklaşan çocuklar, e-Twinning “Hayatın İçinde Ben de Varım” projesi ile hayatın içine aktif olarak katılım sağlıyor. Prof. Dr. Hikmet Akkız İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri projedeki başarıları ile göz dolduruyor.

GİZEM EKİCİ

 

Mersin’in Akdeniz ilçesine bağlı Yukarı Burhan Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Hikmet Akkız İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Duygu Atar ile birlikte ilçelerindeki 4 okul ve 141 öğrenci ile yürütülen e-Twinning “Hayatın İçinde Ben de Varım” projesine katılarak okullarındaki diğer öğrencilere ve köylerine  e-Twinning’i tanıttı.

Okullarında ilk kez böyle bir proje uygulanmasına rağmen çok ilgi gösteren Prof. Dr. Hikmet Akkız İlkokulu 4-A sınıfı öğrencileri projedeki başarıları ile göz doldurdu.

 

“TEKNOLOJİYİ VERİMLİ KULLANMAYI DA ÖĞRENDİLER”

Okullarında ilk defa e-Twinning projesi uygulandığını belirten öğretmen Duygu Atar, projenin okulda ve köyde ilgiyle karşılandığını söyleyerek, “Proje ile yaygınlaşan teknolojinin bilinçsiz kullanımı nedeniyle hayattan uzaklaşan çocukları, hayatın içine aktif olarak katmayı, bu sayede çeşitli beceriler kazanmalarını amaçladık. Çocuklara tohum ekme, ekmek yapma, turşu kurma, Türk kahvesi yapma, yoğurt yapma gibi etkinliklerle yaşamsal beceriler kazandırdık. Ve kültürel öğelerimize sahip çıkmak adına adımlar attık. Ayrıca öğrencilere tanıtılan web2.0 araçları ile teknolojiyi verimli kullanmayı öğrettik” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Hatice - Tarih : 6/6/2021 - 20:27:49
    Bizim için çok faydalı bir etkinlik oldu. Giren herkesin eline emeğine sağlık.


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA