YANGINDA MAHSUR KALAN 2 ÇOCUK KURTARILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YANGINDA MAHSUR KALAN 2 ÇOCUK KURTARILDI


 

Mersin'de 5 katlı bir apartmanın ikinci katında çıkan yangında komşu evde mahsur kalan 2 çocuk itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesi Nusratiye Mahallesi 5016 Sokak üzerinde bulunan 5 katlı Zeynep Çamlık Apartmanının 2. katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, bölgeye gelen ev sahibi B.Y. ağlayarak, sinir krizi geçirirken, çocuklarının evde olabileceğini söyledi. Bunun üzerine bölgede büyük bir panik yaşanırken, itfaiye ekipleri kısa sürede yangını söndürdü. Yapılan kontrollerde çocukların evde olmadığı anlaşılırken, herkes rahat bir nefes aldı. Ayrıca yangında yan evde mahsur kalan 2 çocuk ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangın sırasında apartmandan çıkarılan bir kişi de ambulansla hastaneye götürüldü. Eşinden boşandığı öğrenilen kadının, 3 çocuğuyla evde yaşadığı öğrenildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA