“AKDENİZ 25 YIL İÇİNDE GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE ERİMİŞ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“AKDENİZ 25 YIL İÇİNDE GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE ERİMİŞ”


 

Akdeniz Belediye Meclisi’nde hükümete yönelik siyasi çıkışlar yine gerilime neden oldu. Başkan Mustafa Gültak, bazı meclis üyelerinin eleştirel yaklaşımlarına geçmiş dönemdeki yönetimlere atıfta bulunarak, “Akdeniz 25 yıl içinde gözünüzün önünde erimiş

HEDİYE EROĞLU

 

Akdeniz Belediye Meclisi Haziran ayı ikinci birleşimini, Mustafa Gültak Başkanlığı’nda, belediye konferans salonunda gerçekleştirdi. Mecliste hükümete yönelik siyasi çıkışlar yine gerilime neden oldu. Başkan Mustafa Gültak, bazı meclis üyelerinin eleştirel yaklaşımlarına geçmiş dönemdeki yönetimlere atıfta bulunarak yanıt verdi.

 

“AKDENİZ 25 YIL İÇİNDE GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE ERİMİŞ”

Temenni ve öneriler bölümünde söz alan Meclis üyeleri de 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nün önem ve anlamı üzerine konuşmalar yaptı. Konuşmaların ardından söz alan Başkan Mustafa Gültak, bazı meclis üyelerinin eleştirel yaklaşımlarına geçmiş dönemdeki yönetimlere atıfta bulunarak yanıt verdi. Başkan Gültak, "Yıllarca Akdeniz Belediyesi'nde betonlaşmayı kim yaptı? Biz mi yaptık? Bu parkların yapılmamasına, yeşil alanların yapılmamasına kim göz yumdu? Akdeniz 25 yıl içinde gözünüzün önünde erimiş. Betonlaşmış. Kaçak yapılarla karşı karşıya kalmış. Parkı, spor tesisi olmamış. Bunlar sizin gözünüzün önünde olmuş. Bunlara karşı çıkmadığınız gibi onay da vermişsiniz. Hangi çevreden bahsediyorsunuz? Bu kaçak yapılar yapılırken niye müdahale etmediniz? Neden bu kentleşmenin bu kadar çarpık olmasına izin verdiniz?" ifadelerini kullandı.

 

"AKDENİZ'DE MODERN BİR YAPININ OLUŞMASINA İZİN VERİYOR MUSUNUZ?"

Bugün Akdeniz ilçe sınırları içerisindeki çarpık kentleşmeden ötürü, park dahi yapamadıklarından duyduğu memnuniyetsizliği dile getiren Başkan Gültak, "Ekolojiye destek olamıyoruz. Gelin kentsel dönüşüm, yerinde dönüşüm yapalım. Cıvıl cıvıl olsun her taraf. Ağaçlar ekelim. O ağaçların üzerine kuşlar yuva yapsın. Çocuklarımız doğayla buluşsun. Hadi gelin. Destek verecek misiniz? Akdeniz'de çevreci, doğacı, modern bir yapının oluşmasına izin veriyor musunuz? Yarından itibaren başlayalım. Bu konuda çözüm önerisi de getirmiyorsunuz. Bu insanlara, onların çocuklarına yazık ediyorsunuz" diye konuştu.

Bir sonraki Akdeniz Belediye Meclis Toplantısı, 5 Temmuz 2021 Pazartesi günü saat 10:00’da yapılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA