ESNAF PARK MAĞDURU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ESNAF PARK MAĞDURU!


 

Parkomat’ın sona ermesi esnafı gerdi. Cadde ve kaldırımlar adeta işgale uğrarken esnaf otopark sorununu çözümü için düğmeye bastı! Akdeniz Çarşı Esnafları Derneği, 8 Mayıs günü konuyu Mersin Büyükşehir Belediye Meclisine taşımaya hazırlanıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Yıllardır otopark sorununa çözüm üretilmeyen Mersin’de Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık ki yıl önce başlattığı Parkomat uygulaması kar edilememesi üzerine alınan karar doğrultusunda Mart ayında sona erdirildi.

Normalleşme döneminin başlamasıyla Parkomat’ın sona ermesi sonucu adeta kaldırım ve caddeler park işgaline maruz kaldı. Bu duruma esnaftan da tepki geldi.

Pandemi nedeniyle 1,5 yılı aşkın süredir büyük mağduriyet yaşayan esnaf, bir de Parkomat nedeniyle ikinci bir mağduriyet yaşamaya başladı. Dükkanların önüne park eden araçlar nedeniyle müşteri çekemeyen Mersin esnafı yetkilileri göreve çağırdı.

Sosyal medyada konuyla ilgili paylaşımlar yapan çok sayıda esnaf, özellikle Merkez Akdeniz ilçesinin park sorunu nedeniyle adeta kan ağladığını söyleyerek, otopark yapmadan Parkomat’ın sonlandırılmasına tepkili. 

 

ESNAF BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNE GİDECEK

Konuyla ilgili çeşitli makamlarla görüşmeler başlatan Akdeniz Çarşı Esnafları Derneği, ilk olarak Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile bir görüşme yaptı. Dernek 8 Mayıs günü de konuyu Mersin Büyükşehir Belediye Meclisine taşımaya hazırlanıyor. 

Seslerinin duyulması için milletvekillerine de çağrı yapan esnaf, destek isteyerek çözüm çağrısı yapıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA