VERGİ DAİRESİNDEN SANAYİCİLERE BİLGİLENDİRME | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VERGİ DAİRESİNDEN SANAYİCİLERE BİLGİLENDİRME


 

Haber Merkezi

 

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, TBMM tarafından kabul edilen Borç Yapılandırma Yasası ve devletin sağladığı imkânlar ile ilgili MTOSB Yönetim Kurulu’nu bilgilendirdi.

MTOSB Başkanı Sabri Tekli, Yönetim Kurulu Üyeleri Halit Altun, Seyfetullah Işık, Kürşat Haddat, MTOSB Bölge Müdürü Halil Yılmaz’ın bulunduğu ziyaret esnasında konuşan Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal, “Bizler yaptığımız hizmetlerde birbirimizi tamamlayan unsurlarız. Üreten insanlar kurumumuz için büyük önem taşıyor. TBMM tarafından kabul edilen Borç Yapılandırma Yasası vergi ödeyen herkes için büyük önem taşıyor. Bu kanunu iyi inceleyiniz” şeklinde konuşarak kanunun sağladığı avantajlar ile ilgili sanayicilerin bilgilendirmesi hususunda gereğinin yapılmasını istedi.

 

“SONRADAN SANAYİCİ OLUNMAZ.!”

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bana göre sonradan sanayici olunmuyor; sanayici doğuştan olunuyor. Bir insan çocukken bile üretime ilgi duyuyor ise sanayi tesislerinin içerisinde büyüyor. Biz MTOSB olarak oldukça güçlü bir OSB’yiz. İstanbul Sanayi Odası tarafından yapılan ‘Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ araştırmasında bu yıl 10 firmamız yer aldı. Firmalarımızın birçoğu bu araştırmada ciddi basamak atlayarak üst sıralarda yer aldı. Mersin sanayisi ve sanayicisi ülkesi için üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Bizler de MTOSB yönetim kurulu olarak üzerimize düşen görevin bilincindeyiz. Şu anda 4. ve 5. Bölgemizin yatırımcımızın kullanımına sunulabilmesi adına çalışmalar yürütüyoruz. 4. Bölgede yürüttüğümüz çalışmaların sonuna geldik. En kısa sürede Mersin’e yeni sanayi alanları kazandıracağız. Sanayi alanları arttıkça üretim, istihdam ve ihracat rakamları; tabi bununla birlikte de vergi oranımız da artacaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA