SEÇER’DEN KOCAMAZ’A HİZMET GÖNDERMESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER’DEN KOCAMAZ’A HİZMET GÖNDERMESİ


 

Büyükşehir Belediyesinin eski Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın dönemine ilişkin hizmetlerle ile ilgili övünmesine Başkan Vahap Seçer’den, “Tepeden atıp ‘şöyle yönettik, böyle efsane işler yaptık’ demekle olmuyor” göndermesi geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü 2021 Yılı Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın 2. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Meclis üyelerinin MESKİ’den beklenen yatırım ve hizmetler ile ilgili taleplerde bulunduğu toplantıda bir sunum yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “MESKİ’nin tüm ilçeleri kapsayan 46 noktada çalışmaları var, adeta Mersin bir şantiye konumunda” açıklaması yaptı.

 

“KARA DELİKLER KAPANINCA PARA OLUYOR”

Toplamda 16 bin kilometrekareye hizmet veren MESKİ’nin 1 milyar TL bütçeye sahip olduğunu anımsatan Seçer, elektrik ödemesini 100 milyon TL’den 60-70 TL’ye çekekerek 30 milyon TL’ye yakın tasarruf ettiklerin söyleyerek, “Kara delikler tıkanırsa para geliyor. Akaryakıtta 20 milyon TL az para ödüyoruz. Elektrik ile toplam 50 milyon TL tasarruf var, Mersin’in fakir fukarasına çok yardım yaparım bu parayla. Pandemi döneminde hayır duası da alırız” dedi.

 

“TEPEDEN ATIP ‘ŞÖYLE YÖNETTİK, BÖYLE EFSANE İŞLER YAPTIK’ DEMEKLE OLMUYOR”

Bu esnada geçtiğimiz günlerde yaptığı çalışmalarla övünen bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi’nin eski başkanı Burhanettin Kocamaz’ın açıklamalarına atıfta bulunmayı da ihmal etmeyen Seçer, “Tepeden atıp ‘şöyle yönettik, böyle efsane işler yaptık’ demekle olmuyor. Yıllardır dokunulmamış. Faturalar orada. Bir kurumu yönetmek var birde idare etmek var. Hep idare edilmiş. Ben idare etmiyorum, yönetiyorum.

MESKİ çalışıyor, üretiyor. Daha kaliteli bir hizmet sunmak istiyor. Bu yıl 1 milyar 568 milyon TL’lik planlana yatırım söz konusu 2021’de 480 milyon TL’lik kısmını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Şuan 2,5 yılı doldurmadık ama yatırım programımızın yüzde 46’sını tamamladık” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA