TEKNİK PATRON BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEKNİK PATRON BELLİ OLDU


 

Misli.Com 3’ncü Ligde şampiyonluğu hedefleyen İçel İdman Yurdu’nda hoca arayışında sona geldi.

ALİ ŞANLI

 

Misli,com 3’ncü ligde mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda hoca arayışında sona gelindi. Başta Özcan Kızıltan olmak üzere bir çok hoca ile görüşen Kırmızı Lacivertli ekip Kente getirdiği Özcan Kızıltan ile ekonomik boyutunda tıkanma yaşayınca anlaşmadan vaz geçilmişti. Tekrar hoca arayışına giren Kırmızı Şeytanlarda genç teknik adam Cem Kavçak ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Mersin’e davet edilen Kavçak tesisleri ve stadyumu gezerek takım hakkında bilgi aldı. Yönetim ile masaya oturan genç teknik adam küçük pürüzlerin kaldığı 10 Haziran’da transfer dönemin başlaması ile resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

 

CEM KAVÇAK KİMDİR?

Futbolcu olarak 1999-2002 yılları arasında 3'üncü Lig'de forma giydiği kulüpte uzun süredir antrenör olarak görev yapan Kavçak, son olarak Cihat Arslan'ın da ekibinde yer almıştı. 41 yaşındaki Kavçak, sezonun ilk yarısında 5'inci haftada teknik direktör Safet Susic'le yollar ayrıldıktan sonra takımı, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Krasnodar ve Süper Lig'deki Galatasaray maçlarına çıkardı. Akhisaspor, Kavçak yönetiminde Krasnodar maçını 1-0 kaybetmesine rağmen Galatasaray'ı 3-0 yenmeyi başarmıştı.Cem Kavçak Akhisarspor ve 68 Aksaray Belediyespor’da da görev yaptı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA