BAŞARININ KESTİRME YOLU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞARININ KESTİRME YOLU!


 

Mersin Parkur Akademi kurucusu ve antrenörü Ercan Çapar, kuruluşlarından bu güne geçen 4 yılda yaklaşık 10 bin öğrenci yetiştirerek MSÜ, POMEM, PMYO, Bekçilik, BESYO, Spor lisesi ve Askeri Okullar sınavlarına girişlerini sağladı.

Haber Merkezi

 

Mahmut Arslan Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda ve Toroslar ilçesinde ki şubelerinde hizmet verdiklerini söyleyen Antrenör Ercan Çapar, hedeflerinin daha fazla genci sınavlara hazırlamak olduğunu söyledi.

26. dönem fiziki yeterlilik sınavını en çok kazandıran akademi olarak Türkiye 3.’sü olduklarını belirten Çapar, vücut geliştirme ve ring sporlarında milli sporcu olduğunu, aynı zamanda önemli spor kulüplerine de futbol, basketbol ve voleybol kondisyonerliği yaptığını belirterek “Geçmişte profesyonel futbolculukta yaptım. Almış olduğumu eğitim ve disiplini sınavlara hazırlanan öğrencilere aktarıyorum. Başvuran kişilerde öncelikle bireyin seviyesini belirleyip ardından, kondisyon, kuvvet ve dayanıklılık yollarını izliyoruz” dedi.

Kişinin eksik olan tekniklerini tamamladıktan sonra sporcu disiplini ile fiziki yeterlilik sınavına hazır hale getirdiklerinin altını çizen antrenör Ercan Çapar “Bu tür sınavlara hazırlanacak kişilerin en az 3-4 ay eğitim almasında yarar var. Temel, orta ve ileri seviye antrenman teknikleri ile alınacak eğitim fiziki yeterlilik sınavlarında önemli destek sağlayacaktır” diye konuştu.

Şu anda 28. Dönem sınav hazırlıklarını belirten Çapar, antrenmanların gruplar halinde olduğu gibi özel ders grupları ve bireysel olarak da gerçekleştirilebildiğini kaydetti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA