MERSİN’DE ÇETE OPERASYONUNA 11 TUTUKLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE ÇETE OPERASYONUNA 11 TUTUKLAMA


 

Mersin merkezli 7 ilde, çalıntı ve hacizli olan tır dorselerinin ve çekicilerinin şase ile motor numaralarını değiştirerek satan çeteye yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 21 kişiden 11'i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, 'nitelikli dolandırıcılık', 'oto hırsızlığı', 'resmi belgede sahtecilik', 'güveni kötüye kullanma', 'mala zarar verme', 'suç delillerini gizleme, yok etme ve saklama' olayı ile ilgili çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 21 şahsı belirledi. Mersin merkezli Konya, Bursa, Kütahya, Osmaniye, Yozgat ve Mardin'de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda, A.M.Y., H.Y., B.Y., M.K., F.K., H.K., M.H., H.C., Y.A., F.Y., V.Ç., K.Ç., E.A., M.M.Y., Z.G., M.D., A.U., H.G., M.K., E.T. ve Z.A. isimli şahıslar gözaltına altına alındı. Şahısların çalıntı, yakalama ve haciz şerhi bulunan araçların motor ile şase numaralarını değiştirip, sattıkları tespit edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 11'i tutuklanırken, 4 şahıs ev hapsi, 6 şahıs ise adli kontrolle serbest bırakıldı.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA