GENÇLER LÝGÝ’NÝN EN FAZLA TOP ÇALAN OYUNCUSU, ASYA OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇLER LÝGÝ’NÝN EN FAZLA TOP ÇALAN OYUNCUSU, ASYA OLDU


 

Haber Merkezi

 

Garanti BBVA Basketbol Gençler Ligi'nde normal sezonun 'en'leri belirlendi. Yeniþehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü'nde (ÇBK) Asya Ülker, 3.3'lük ortalama ile ligin en fazla top çalan ismi oldu.

 

ÇBK, Bolu'daki organizasyonu topladýðý 10 puanla 8'inci sýrada tamamladý. Rakip potalara 428 sayý gönderen turuncu-lacivertlilerde 16 yaþýndaki Asya Ülker, oynadýðý 9 maçta takýmýna 61 sayýlýk katký saðlayýp, 28 savunma, 9 da hücum ribaundu aldý. Açýklanan verilere göre maç baþý 3.3 top çalma ortalamasý ile oynayan Asya, ligin enleri arasýndaki yerini aldý.

Þampiyonayý ve baþarýsýný deðerlendiren Asya, "Takým olarak elimizden gelen mücadeleyi verdik. Organizasyon, eksiklerimizi görme açýsýndan önemli bir þans oldu. Sonraki dönemlerde düzenlenecek þampiyonalara daha iyi hazýrlanarak kulübümüzü ve kentimizi en iyi þekilde temsil etmek istiyoruz. Maç baþý 3.3 ortalama ile ligin en fazla top çalan oyuncusu olmam mutluluk verici. Çalýþmalarýmý aralýksýz sürdürerek kiþisel performansýmý en üst düzeye taþýmak istiyorum" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA