SÖZLEŞMELİ ORMAN MÜHENDİSLERİNE MESLEKİ EĞİTİM VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SÖZLEŞMELİ ORMAN MÜHENDİSLERİNE MESLEKİ EĞİTİM VERİLDİ


 

Haber Merkezi

 

Orman Genel Müdürlüğünün 2021 eğitim programı kapsamında Mersin Orman Bölge Müdürlüğünde sözleşmeli olarak işe başlayan orman mühendislerine ağaçlandırma, erozyon kontrolü ve fidanlık çalışmaları konularında hem teorik hem de uygulamalı eğitim verildi. Eğitim çalışmalarına Mersin Orman Fidanlık Müdürlüğü ve Mersin Orman İşletme Müdürlüğü ev sahipliği yaptı.

 

Eğitime OGM Genel Müdürü,  Ağaçlandırma Dairesi Başkanlığı Başkan Yardımcısı Sibel Demirtaş, Mera Islahı Şube Müdürü Yaşar Sönmez, Eğitim ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Levent Cenik, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürü M.Hüseyin Akçay, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü Elazığ Fidanlık Müdürü Serkan Yılmaz eğitici olarak katıldılar.

Eğitim boyunca Bölge Müdür Yardımcısı Beyhan Altıntaş, Ağaçlandırma Şube Müdürü Rıza Güleç, Etüt Proje Başmühendisi Sedat Yıldırım, Mersin Orman İşletme Müdürü Adnan Zorlukan Aber, Fidanlık Müdürü Ahmet Gülyavuz, Fidanlık Müdür Yardımcısı Deniz Beyazgül, Ağaçlandırma Şube Mühendisi Mehmet Can Yüksel, İşletme Müdür Yardımcıları Necmi Poscu ve Özkan Erbaş, Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Aslı Özcan destek ve iştirakte bulundular.

 

Eğitimin açılış konuşmasında Bölge Müdürü Kenan Akduman, “eğitimin ömür boyu devam eden bir olgu olduğunu, bilimsel ve teknik gelişmeler ile mevzuat değişikliklerinin, mesleki ve hizmet içi eğitimlerin yapılmasını zorunlu hale getirdiğini dile getirdi. Eğitilmiş elemanlarca yapılan işlerin daha nitelikli olması yanında uygulayıcı personelin hatalı bir işlem yapmasının önüne geçilmiş olacağını belirtti. Bünyemize yeni dâhil olan teknik elemanların Genel Müdürlüğümüz ve Bölge Müdürlüğümüzce önemsendiklerinin ve her şartta daha donanımlı olmaları için çaba gösterildiğini, bu eğitimlerin katkısıyla teşkilatımıza ve ülkemize yaraşır hizmet sunacaklarına inanıyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA