AŞK VAADİYLE DOLANDIRICILIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AŞK VAADİYLE DOLANDIRICILIK


 

Adana ve Mersin otobanında vatandaşları aşk vaadiyle dolandırıp paralarını alanlara yönelik düzenlenen operasyonda 42 kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yandol Büro Amirliği ekipleri otoyolda vatandaşları durdurup aşk vaadiyle dolandırıp paralarını alan kişilerin ihbarlarının artması üzerine harekete geçti. Polis savcılıktan alınan izinle 8 ay önce zanlıları teknik ve fiziki olarak takip etmeye başladı.

Polis, otoyola kadınların getirilmesini, kadınların vatandaşları nasıl dolandırdığını saniye saniye görüntüledi. Polis takip sonucunda 62 kişinin yakalanması için belirlenen adreslere Mersin polisiyle birlikte sabaha karşı baskın yaptı.

Özel harekat polisleri, narkotik köpeklerinin de destek verdiği ve bin polisin katıldığı operasyonda 16’sı erkek, 26’sı kadın olmak üzere toplam 42 kişi gözaltına alındı. Ayrıca adreslerde yapılan aramalarda pompalı tüfek, kuru sıkı tabanca, uyuşturucu, bıçak ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA