BAL FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU


 

Mersin ekiplerinden sadece İdmanyurdu 1925’in katılacağı, daha önce 3 defa ertelenen ve Haziran ayında oynanması beklenen BAL’da fikstür çekimi tamamlandı. İdman Yurdu 1925 ilk maçında deplasmanda Suvermez Kapadokyaspor ile oynayacak.

ALİ ŞANLI

 

Daha önce 3 defa ertelenen Bölgesel Amatör Lig (BAL) sanki bu defa oynanacak gibi. Mersin ekipleri içinde sadece İdman Yurdu 1925 ekibinin katılacağı sıkıştırılmış ligin tarihi de belli oldu. İlk olarak 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig grupları belirleyen TFF, sezonun başlama tarihi olarak da 9 Haziran’ı belirledi.  Bu sezon 266 takımın katılımıyla oynanacak olan BAL, Covid-19 riskinin devam ettiği süreçte daha önce açıklanan statüde ve tarihlerde başlatılamaması üzerine bu sezon lige katılmayacağını belirten 158 kulübün haklarının saklı tutularak 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de yer almalarına karar verildi.

 

SIKIŞTIRILMIŞ LİG OLACAK

Sıkıştırılmış bir takvim ile oynatılacak olan 2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig, 108 takım 4 ayrı bölgede, 4 takımlı üç ve 3 takımlı beş grupta 27'şer takımın katılımı ile çift devreli lig usulüne göre deplasmanlı olarak oynanacak. Her bölgede grup birincisi olan 8 takımın tarafsız grup merkezlerinde tek maç eleme usulü oynayacakları çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları sonunda bölge birincisi olan 4 takım TFF 3.Lig'ine çıkma hakkı kazanacak.

 

GRUBU BELLİ OLDU

Silifke Belediyespor, Meskispor ve Erdemli Belediyespor’un katılmayacağı Bölgesel Amatör Ligde İdman Yurdu 1925 6’ncı grupta mücadele edecek. İdman Yurdu 1925’in rakipleri ise Osmaniye ve Nevşehir ekipleri olacak. Grubunu 1’nci bitiren takım play-off’lara gidecek.

 

FİKSTÜR ÇEKİLDİ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 2020-2021 sezonu fikstür çekimi bugün Ankara'da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Merkezi toplantı salonunda gerçekleşti. BAL’da Mersin’i temsil edecek tek takım olacak İdman Yurdu 1925 ilk maçında deplasmanda Suvermez Kapadokyaspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA