ALEVLER ARASINDA KALAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ALEVLER ARASINDA KALAN SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde yanan araçtan yaralı olarak kurtarılan sürücü kaldırıldığı hastanede 9 günlük yaşam savaşını kaybetti.

Olay, 17 Mayıs 2021 günü Adana-Mersin istikameti D-400 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Keloğlu Köprüsü'ne seyir halinde olan İbrahim Koçyiğit (65) yönetimindeki otomobilin ön kaput kısmından dumanlar yükseldi. Panikleyen Koçyiğit direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarparak durabildi. Alev topuna dönen araçtan kendini dışarı atan Koçyiğit'in giysisi de tutuştu. Kendini yere atan sürücü çevredeki vatandaşlar tarafından yangın tüpü ve battaniyelerle söndürüldü. Olay yerine gelen Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus İtfaiye Grup Amirliği ekipleri, yanan araca müdahale ederek aracı söndürdü. İbrahim Koçyiğit yanık teşhisiyle ambulansla ilk olarak Tarsus Devlet Hastanesi’ne daha sonra Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. 9 gündür kaldırıldığı hastanede yaşam savaşı veren Koçyiğit, tedavi gördüğü hastanede doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA