SKANDAL! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SKANDAL!


 

Halk sağlığı tehlikeye atılıyor! Mersin ve Tarsus’un içme suyu ihtiyacını karşılayan Berdan Barajının etrafı adeta çöplüğe döndü!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin ve Tarsus’un içme suyu ihtiyacını karşılayan Berdan Barajının etrafını çöplüğe çevirdiler. Duyarsız kişi ve kişilerce yapılan bu hain olay çevre sakinleri tarafından nefretle karşılandı. Bu çöpü içme suyu havzasına döken kişi ya da kişilere gerekli araştırma Jandarma tarafından başlatıldı.

Görüntülerin sosyal medya üzerinden yayılması ile çok sayıda vatandaş, belediyeler başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara tepki göstererek önlem alma çağrısı yaptı.

Özellikle Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ ekiplerini göreve çağıran vatandaşlar, bölgede temizlik çalışması gerçekleştirilmesini istiyor.

Yaz aylarının gelmesi ile artan sıcak havalar sonucu sinek sorunu da yaşanan bölgede, yığılan çöpler nedeniyle halk sağlığı tehlikeye atılıyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA