| Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 


 

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grupta sezonu 13’ncü sırada tamamlayan Tarsus İdman Yurdu, yeni sezonda zirveye oynayacak bir takım kurabilme adına transfer görüşmelerine erken başladı. Hareketli bir sezon yaşayan ve kulüp başkanlığına Şahin Kırbıyık’ın gelmesiyle, gelecek yıl için “şampiyonluk” söylemlerinin arttığı Sarı-Lacivertli camiada, yönetim kurulu tarafından oluşturulan transfer komitesi, birçok oyuncuyla ön görüşme yapmaya başladı.

Bazı oyuncularla yapılan telefon görüşmelerinin ardından yüz yüze  görüşme konusunda kulübe davet edilmeleri ile hareketliliğin başladığı Tarsus İdman Yurdu’nda, prensipte anlaşılacak oyuncularla önümüzdeki günlerde sözleşmeler imzalanması bekleniyor. Yeni sezonda da Teknik Direktör Ergün Penbe’ye emanet olacak Tarsus İdman Yurdu’nda, transfer görüşmelerinin hızla sonuçlanarak, kadronun büyük oranda netleştirilmesi hedefleniyor. Transfer çalışmalarının yanı sıra teknik ekip de kamp programı konusunda da hazırlıklarına devam ediyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA