ŞEHİT JANDARMA ER MEHMET KOÇ KÜTÜPHANESİ DUALARLA AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞEHİT JANDARMA ER MEHMET KOÇ KÜTÜPHANESİ DUALARLA AÇILDI


 

1 Mayıs 1996 yılında Iğdır’ın Aralık İlçesinde Şehit olan Gülnar İlçesinden Şehit Jandarma Er Mehmet KOÇ’ un ismi Gülnar İlçesi Kayrak Mahallesi İlköğretim okulunda yaşatılacak.

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığı koordinesinde, Gülnar Belediyesinin katkı ve destekleriyle, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kollarının emekleri ile Kayrak Mahallesi İlköğretim Okulunda Şehit Jandarma Er Mehmet KOÇ ismi ile hizmete sunulan kütüphanenin açılışı, Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur GÖLGELİ, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Serdar SOYDAN, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR, Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanı Celal KADİM, Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe AYDIN, Ak Parti Gülnar İlçe Başkanı Tevfik KALEMCİ, Ak Parti Gülnar İlçe Kadın Kolları Başkanı Selda ARSLAN, Gülnar Ülkü Ocakları Başkanı Ömer Lütfi KAYHAN, Şehidimizin, elleri öpülesi kıymetli Babası Ömer KOÇ ve Annesi Elif KOÇ’un katılımlarıyla dualarla gerçekleştirildi.

 

PROGRAMDA ŞEHİT JANDARMA ER MEHMET KOÇ VE TÜM ŞEHİTLERİMİZ ANISINA KURAN-I KERİM TİLAVETİ OKUNDU.

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Serdar SOYDAN programda yaptığı konuşmada; “ Mehmet KOÇ  şehidimizin isminin gelecek nesillerde anılması, hatırlanması açısından, şehitlerimizin yad edilmesi düşünülerek, Milliyetçi Hareket Partimizin Kadın Kolları tarafından, Gülnar Belediyemiz ve gönül veren Gülnarlı hemşehrilerimiz tarafından çok güzel, anlamlı bir kütüphane hazırlanmış. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması tabi ki eğitimden, ilim, irfandan ve okumaktan geçmektedir. İnşallah gelecekteki yıllarda bu okulumuzdan nice kaymakamlar, doktorlar, hakimler, savcılar, cumhurbaşkanları gibi ülkemizin yönetim kadrolarının yetişeceğini ümit ediyoruz. Kütüphanemizin hayırla vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Emeği geçen tüm hemşehrilerimize ve teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur GÖLGELİ programda yaptığı konuşmada ; “ Şükürler olsun ki bugün Gülnar’dayız, böyle bir anlamlı programda bir aradayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün övgüsüne mazhar olan biz Yörükler ve çocuklarının okuyarak, kendilerini geliştirerek bu ülkenin yönetim kadrolarında yer almasını canı gönülden istiyoruz ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak bunun mücadelesini veriyoruz. Burada bir şehidimizin adının yaşatılmasında, binlerce bu vatan için kendini feda edecek evladın yetişmesine vesile olan başta kadın kollarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize, okulumuza ve Kayrak Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR programda yaptığı konuşmada; “ Bugün Kayrak Mahallemizde Milliyetçi Hareket Partimizin yapmış olduğu örnek bir faaliyet için pandemi kurallarına riayet ederek hep beraber buradayız. Bu proje örnek ve güzel bir çalışma. Geçtiğimiz günlerde, bayram öncesi Gülnar Belediyesi olarak ilçemizdeki sınava girecek olan tüm 8. ve 12. sınıf öğrencilerimize sınava hazırlık seti hediye etmiştik. Bizler Gülnar Belediyesi olarak yapılacak bu gibi çalışmaların her zaman yanındayız. Benimde bir öğretmen olmamdan gelen duyarlılıkla öğrencilerimizden ve öğretmenlerimizden gelen istek ve talepleri gücümüzün yettiğince yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. Gülnar Belediyesi olarak eğitime olan hizmetlerimiz devam edecek. Açılışını gerçekleştireceğimiz kütüphanemizin öğrencilerimize, okulumuza ve mahallemize hayırlı olmasını diliyor, kütüphane projemizin hayata geçirilmesinde katkıda bulunan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Şehidimiz Jandarma Er Mehmet KOÇ’ u ve aziz vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.”dedi.

MHP Gülnar İlçe Başkanı Celal KADİM yaptığı konuşmada; “ Milliyetçi Hareket Partisi Gülnar İlçe Başkanlığı olarak, kadın kollarımızın bünyesinde, Belediye Başkanlığımızın destekleriyle ve katkılarıyla şehitlerimizin olduğu bölgelere onların adını yaşatmak için kütüphanelerimizi yaptırıyoruz. Kayrak Mahallemize de Şehidimiz Jandarma Er Mehmet KOÇ anısına kütüphanemizi yaptırdık. Kütüphanemizin yapılmasında başta Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanımız ve yönetimdeki tüm arkadaşlarımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Zeynel Uğur GÖLGELİ, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Serdar SOYDAN, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan ÜNÜVAR,  Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Celal KADİM, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe AYDIN ve Ak Parti İlçe Başkanı Tevfik KALEMCİ tarafından açılış kurdelesi kesilerek şehidimizin adının yaşatılacağı kütüphane hizmete sunuldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA