JÖAK STORE MERSİN’E GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

JÖAK STORE MERSİN’E GELİYOR


 

Haber Merkezi

 

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı (JÖAK), store mobil satış aracı Mersin’e geliyor.

İl Jandarma Komutanlıklarının gücünü aşan, üstün fizik ve yetenek gerektiren her türlü asayiş olaylarında, afetlerde ve arama kurtarma faaliyetlerinde, toplumsal olaylar ile terörle mücadele harekâtında Jandarma Genel Komutanlığı’nın ihtiyatı olarak görev yapmak maksadıyla kurulan JÖAK’ın gelişi ile ilgili yapılan açıklamada, “Katıldıkları operasyonlar ve kurtarma hizmetleri ile tüm Türkiye'nin beğenisini kazanan, Jandarma Genel Komutanlığı'nın gurur kaynağı olan JÖAK'ın, lisanslı ürünleri Türkiye'nin birçok şehrini gezen Jöak Store mobil satış aracı, Akdeniz bölgesi programı kapsamında Forum Mersin karşısındaki Etkinlik alanı üzerinde konumlandırılacaktır.

‘JÖAK her yerde’ parolası ile milletin hizmetinde olan komutanlığın lisanslı ürünlerinin satışı illeri ve askeri birlikleri dolaşan JÖAK mobil satış aracı aracılığıyla yapılıyor.

Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı'nın faaliyetlerine ilişkin tanıtım videoları ve broşürlerin dağıtıldığı mobil satış aracında kupa bardak, T-shirt, anahtarlık vb lisanslı ürünler JÖAK markasıyla halka satışa sunuluyor. Mobil Satış  aracı 26-28 Mayıs 2021 tarihleri arasında Forum Mersin karşısındaki Etkinlik alanı üzerinde ziyaretçilerini ağırlayacaktır. Koronavirüs tedbirleri ile mesafeli satış kurallarına uyan mobil satış aracında ile yapılan satışlardan  elde gelirlerle şehit olan personellerin ailelerine yardım sağlayan Jandarma Asayiş Vakfı'na da destek olunuyor” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA