ÜZERİNE GELEN ARAÇTAN KAÇAMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜZERİNE GELEN ARAÇTAN KAÇAMADI


 

Mersin'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza anı bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Akdeniz ilçesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde dün meydana geldi. Hasan C. yönetimindeki 33 AGV 844 plakalı panelvan, ara yoldan çıkarak cadde üzerinde seyir halindeki hafif ticari araca hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklenen iki araç, park halinde duran başka bir otomobile çarparak durdu. İhbar üzerine bölgeye 112 ve polis ekipleri sevk edilirken, araçların içinde bulunanlara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Kazada yaralanan Hasan C. ambulansla hastaneye kaldırılırken, 3 araçta maddi hasar meydana geldi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

KAÇMAK İSTEDİ AMA KAÇAMADI

Öte yandan, kazı anı bölgede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre cadde üzerinde seyir halinde olan siyah renkli hafif ticari araç sürücüsü, sol tarafından beyaz renkli bir panelvanın üzerine doğru hızla geldiğini fark ediyor. Bunun üzerine sağa doğru manevra yaparak kaçmak isteyen sürücü bu hamlesinde başarılı olamayınca, Hasan C. yönetimdeki panelvan hızla çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle bir süre sürüklenen 2 araç, park halinde duran bir otomobile çarparak durabiliyor. Kazanın ardından çevredeki vatandaşlar ise araçlarda bulunan insanlara yardım etmek için koşuyor.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA