KIZILTAN DÖNEMİ Mİ BAŞLIYOR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KIZILTAN DÖNEMİ Mİ BAŞLIYOR?


 

Yeni sezonda şampiyonluk isteyen Kırmızı Lacivertli ekipte Kızıltan dönemimi başlıyor.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 3’ncü Ligde oynadığı ilk sezonda ligi 3’ncü sırada tamamlayan İçel İdman Yurdu, play-off ilk maçında elenince genç teknik adam Cüneyt Tiryaki ile yollarını ayırmıştı. Yeni sezonda şampiyonluk isteyen Kırmızı Lacivertli ekipte hareketli saatler başladı. Kulübeye güçlü bir teknik adam koymak isteyen Mersin temsilcisi daha önce Tarsus İdman Yurdu’n da görev yapan Özcan Kızıltan ile anlaştığı iddia edildi.

2018 sezonunda Tarsus İdman Yurdu ile 3’ncü Ligde şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam Mersin’e gelerek İçel İdman Yurdu yönetimi ile görüştüğü büyük ölçüde anlaşma yapıldığı iddia edildi.

 

ÖZCAN KZILTAN KİMDİR

Futbola İstanbulspor genç takımında başladı. İstanbulspor, Malatyaspor, Sakaryaspor ve Mersin İdman Yurdu'nda oynadı. 1981 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Özcan Kızıltan, 3 yıl Süper Lig'de sarı-lacivertli formayı giydi. Futbolu bıraktıktan sonra Mersin İY, Çanakkale Dardanel, Fenerbahçe altyapısında çalışan Özcan Kızıltan, bir dönem Erdoğan Arıca'nın yanı sıra Fenerbahçe'de Cristoph Daum ve Werner Lorant gibi isimlerin yardımcılığını yaptı.

 

TARSUS İDMAN YURDU İLE ŞAMPİYON OLDU

Tarsus İdman Yurdu ile 2018 yılında şampiyonluk yaşayan tecrübeli teknik adam sırası ile  Eskişehirspor'da İsmail Kartal ile birlikte de çalıştı. 61 yaşındaki Özcan Kızıltan, Ç.Rizespor, Bucaspor, Y.Turgutluspor, Balıkesirspor, Sakaryaspor, Göztepe, Boluspor, Kartalspor, Y.Malatyaspor ve son olarak da Bayburt İl Özel İdare Spor'da teknik direktör olarak sayısız başarılara imza atarak şampiyonluklar yaşadı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA