DEVA TEŞKİLATLARINDAN SİLİFKE BULUŞMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVA TEŞKİLATLARINDAN SİLİFKE BULUŞMASI


 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mersin İlçe Başkanları toplantısı Silifke’de gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

 

Parti içi kaynaşmayı ve işbirliğini geliştirmek amacıyla her ay farklı bir ilçede yapılmaya devam eden toplantıda, ilçe kongrelerinin kısa sürede tamamlanarak yeni yönetimlerin oluşturulması, üye kayıtları, mali konular ve gündeme dair konularla ilgili DEVA Partisinin  bakış açısı konuşuldu.

 

Deva Partisi Silifke İlçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu,  İl Teşkilat İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner, İl Sekreteri Fesih Yıldırım, Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Tardımcısı Tamer Örs, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalğıç, Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Önder Usta, Tarsus İlçe Başkanı Ferhat Gündeş, Silifke İlçe Başkanı Metin Yılmaz, Gülnar İlçe Başkanı Ramazan Er, Erdemli İlçe Başkanı Fatih Dere ve Anamur İlçe Başkanı Murat Doğan katıldı. Parti teşkilatlarının bir bütün olarak hareket etmesi için kaynaşmanın ve işbirliğinin önemine vurgu yapan Başkan Cenk Cenkcimenoğlu “Mersin’in birbirine uzak olan ilçelerini düzenli olarak bir araya getirerek kaynaşma, dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacıyla her ay düzenli olarak toplanma kararı aldık. Pandemi dolayısı ile kısa bir süre ara verdiğimiz toplantılar kapsamında 3. toplantımızı Silifke’de gerçekleştirdik. Toplantıda tüm ilçe başkanlarımızın yer alması bizleri ayrıca memnun etti. Bu durum vatandaşın sorunlarına DEVA olma istek ve iradelerini göstermesi açısından son derece önemli. Bu sayede ilçeler arasında eşgüdümü ve birlikteliği de sağlama imkanı buluyoruz. Başta sosyal medya kullanımı olmak üzere parti programımızın doğru anlatılabilmesi için ortak ses çıkmasını sağlıyoruz. Birbirine uzak ilçede karşılaşılan bölgeye özgü problemlerin çözümü noktasında çok önemli alışveriş örneği sergiliyoruz. Bu şekilde buluştuğumuz ilçede bir sinerji oluşturarak partimizi daha iyi anlatma şansı da yakalıyoruz” dedi.

Katılan tüm ilçe başkanları ve il yöneticilerine teşekkür eden Başkan Cenkcimenoğlu, “Arkadaşlarımızın tam kadro olarak ilgi göstermesi ve toplantı sırasında ortaya koydukları fikirler, ülkemizin ve kentimizin geleceğine yönelik görüşleri bizleri son derece mutlu etti. Paylaşılan bu fikirleri rapor haline getirerek çok değerli verilere sahip olacağız. Sahaya daha çok inerek arkadaşlarımız vatandaşlarımızla temas ediyorlar. Olası bir erken seçime en hazır parti olduğumuzu görmekten dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA