PEKER’İN TAHTASINDA MERSİN DE VAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PEKER’İN TAHTASINDA MERSİN DE VAR!


 

Kokain ticareti ile gündeme gelen Mersin son olarak organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in ipucu tahtasında yer aldı!

HEDİYE EROĞLU

 

İktidar başta olmak üzere çeşitli kişileri hedef alana açıklamaları ile dünya gündemine oturan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, 7’inci videosunu yayınladı. Videoda Peker’in uyuşturucu trafiği ile ilgili açıklaması beklenen yeni videosuna dair ipucu vermek amacıyla arkasındaki tahtada yazanlar dikkat çekti. Peker’in tahtaya “İran, Mersin ve Sabiha Gökçen” yazdığı görüldü.

Ayrıca "?" ile birlikte "S ve D" harflarinin yer aldığı görüldü. 7'nci videoda tabloda yazan "İran, Mersin ve Sabiha Gökçen" bilgilerine değinmeyen Peker'in 8. video için ipucu verdiği öne sürüldü.

 

UCU KOKAİN TARTIŞMASINA MI DOKUNACAK?

Geçtiğimiz günlerde Panama’da yapılan bir narkotik operasyonunda, son durağı Mersin Limanı olan gemide muz yüklü bir konteyner içerisinde 616 paket kokain ele geçirilmesi Türkiye ve Mersin’in uyuşturucu trafiğindeki yeri ile ilgili tartışmaların yeniden alevlenmesine neden olmuştu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de taşınan tartışma ile ilgili henüz resmi kanallardan bir açıklama yapılmaması da tepkilere neden olmuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA