ÇAY MAHALLESİNE DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇAY MAHALLESİNE DÖNÜŞÜM ÇAĞRISI


 

Çay Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Mustafa Gültak, kentsel dönüşüm projesi ile mahalle sakinlerinin mağdur edileceği yönünde dedikodular yayılmak istendiğine dikkat çekti

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, beraberinde AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Başkan Yardımcıları Celal Kurt, Meclis üyesi Aydın Egin, birim müdürleri ve Mahalle Muhtarı Ahmet Akyol ile birlikte Çay Mahallesi’ni gezdi, esnafları ziyaret etti. Ahmet Kaya Parkı yanında vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinleyen Başkan Gültak, biten ve devam eden hizmet ve projeler hakkında da vatandaşlara bilgiler verdi.

 

 “BİZİM SÖYLEDİKLERİMİZ DIŞINDA HİÇ KİMSEYE İNANMAYIN”

TOKİ projesinin devam ettiğini ve Haziran sonu, Temmuz başı gibi bitmiş olacağını kaydeden Başkan Gültak; “Mahalleye, başka siyasi partilerden arkadaşlar, meclis üyeleri de geliyor. İçinizde farklı partilere oy veren kardeşlerimiz elbette var. Hepsi başımızın tacıdır. Ama ben de Akdeniz Belediye Başkanı olarak bu pojenin her aşamasında yanınızda olacağım ve Çay Mahallesini batıda bulunan konforlu; sizlerin ve çocuklarınızın mutlu, sağlıklı yaşamasını sağlayacak değişimi birlikte gerçekleştireceğimizi bir kez daha altını çizerek ifade etmek istiyorum. Tek amacımız; Akdeniz’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, kent yaşamının sağladığı bütün kolaylık ve nimetlerden faydalanmalarını sağlamaktır.’

 

 

“HAYATINIZA VE GELECEĞİNİZE BAŞKALARININ MÜDAHALE ETMESİNE İZİN VERMEYİN”

Sözlerini; “Sizler Türkiye Cumhuriyeti’nin birinci sınıf vatandaşlarısınız. Sizlere değer vermiyor diyenlere inanmayın. Sizlere değer verdiğim için bu projelerin gerçekleşmesini sağlamaya çalışıyorum” şeklinde sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı Gültak; konuşmasını şöyle sonlandırdı; “Hiç merak etmeyin. Yakında Ankara’dan gelecek ekiple birlikte hak sahipleriyle görüşmeleri başlatacağız. Tabi son kararı sizler, mahalle sakinleri vereceksiniz. Burada yükselen 415 konutu tüm Mersin geneline açarsak, inanın en az 15 bin kişi sıraya girer. Ama ben böyle olsun istemiyorum. Hep söylediğim üzere, öncelik siz Çay Mahallesi sakinlerinindir. Daha güvenli ve modern binalarda yaşamak, daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamak sizlerin de hakkıdır. Başkalarının sizin adınıza karar vermesine, hayatınıza ve geleceğinize müdahale etmesine izin vermeyin.

 

“ÇAY VE ÇİLEK’TE BOZULAN TÜM SOKAKLARI BÜYÜKŞEHİR’İN YAPMASI GEREKİYOR”

Mahalle sakinlerine, TOKİ eliyle bölgede devam eden yerinde kentsel dönüşüm projesi, altyapı çalışmaları, ilçeye kazandırılan spor tesisleri ve parklar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Gültak, Çay ve Çilek mahallelerinde altyapı çalışmaları yapıldığını belirterek; “MESKİ’nin çalışmasından dolayı şu an sokaklarınız kötü durumda. MESKİ Genel Müdürü’nü aradım; ‘Yaptığınız altyapıdan kaynaklı asfaltların yıpranma payı ücretini bize verecek misiniz? Biz yapmak istiyoruz’ dedim. Genel Müdür, MESKİ olarak bunun parasını Büyükşehir’e vereceklerini ve asfaltı Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağını söyledi. Biz de bu sürecin bir an önce tamamlanmasını istiyoruz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA