ÇİFTE STANDART İÇEL’İ YAKTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇİFTE STANDART İÇEL’İ YAKTI


 

Hem üst lige çıkamayan hem de cezalarla sahipsizliği bir kez daha görülen İçel İdman Yurdu, adeta çifte standart kurbanı oldu.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 3’ncü Lig play-off maçında Isparta 32 Spor ile karşılaşan İçel İdman Yurdu, bir üst lige çıkma umudunu ilk maçta kaybetmişti. Isparta’da oynanan maçta 0-0 berabere kalan Kırmızı Lacivertliler Mersin’de oynanan ikinci maçı ise 2-2 berabere kalınca üst lige çıkma umudunu ilk maçta kaybetmiş oldu. Isparta’da oynanan maçı yaklaşık 500 taraftar takip ederken Mersin’de ki maçı 250 civarında taraftarın takip etmesine izin verilmedi.

 

GÖSTERMELİK CEZA

Maçın ilk yarısını izleyen taraftarları ikinci yarı başlamadan dışarı çıkartılması maçın önüne geçmişti. TFF resmi sayfasından yaptığı açıklamada Isparta 32 spor’a Isparta’da oynanan maçta, tribünlere usulsüz seyirci alınmasından dolayı 10 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Isparta 32 Spor Kulübünün, mensuplarının sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 3 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına ve İçel İdman Yurdu’na ise sosyal mesafe kuralına ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 3 bin TL para cezası verildiği bildirildi.

 

KURAL AYNI UYGULAMA FARKLI

İçel İdman Yurdu’nun elenmesi ile sonuçlanan maçın ardından ise akılarda kalan kuralın farklı yorumlanması oldu. Isparta’da 500 taraftarın maç sonuna kadar kalması, Mersin’de ise 250 taraftarın devre arasında dışarı çıkarılması iki kulübün kaderini belirleyen unsur oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA