MERSİNLİLER, SAHİLE AKIN ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİNLİLER, SAHİLE AKIN ETTİ


 

Mersinliler, korona virüs önlemleri kapsamında tam kapanmanın sona ermesinin ardından sahile akın etti. 17 gün boyunca evlerinden çıkamayan Mersinliler, güzel havanın tadını çıkarmak için sahili doldururken, kimi kitap okudu, kimi dans etti, kimi yemek yedi, kimi de deniz kenarında kayalara oturarak denizin tadını çıkardı.

Türkiye genelinde 29 Nisan akşamı başlayan ve bu sabah sona eren 17 günlük tam kapanma sonrasında güneşli ve güzel bir havaya uyanan Mersinliler, kendilerini sokağa attı. Hava sıcaklığının neredeyse 30 dereceyi bulduğu kentte, günlerdir evlerinde kapalı kalan vatandaşlar sahile koştu. Bazı vatandaşlar, sandalyelerini alıp denize karşı yemeklerini yerken, bazıları da çimlerin üzerinde sohbet etmeyi seçti. Sahilde bisiklet sürenler ve balık tutanların yanı sıra kayalara oturup denizi seyre dalanlar da dikkat çekti. Dans eden gençlerin yanı sıra bazıları da açık havada kitap okumanın keyfini yaşadı.

17 gün boyunca evde kapalı kalmaktan çok bunaldıklarını belirten Mersinliler, güzel havanın tadını çıkarmak için sahile geldiklerini ve çok mutlu olduklarını ifade etti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA