KISITLAMAYA RAĞMEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KISITLAMAYA RAĞMEN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI


 

Mersin’de kısıtlamaya rağmen şampiyonluk kutlaması yapıldı. Şampiyon Beşiktaş oldu, taraftarlar tura çıktı.

HEDİYE EROĞLU

 

Süper Lig’in 42. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Göztepe’yi 21 mağlup ederek 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamladı. Son haftaya lider giren Beşiktaş, İzmir’de Göztepe’yi 21 yenerek şampiyon oldu. Bitiş düdüğü ile Mersin’de Beşiktaşlı taraftarlar araçlarına binerek şehirde tur attı.

İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda kutlamaların kısıtlama kapsamında yasaklanması nedeniyle Adnan Menderes Bulvarında yer alan Beşiktaş Meydanı kutlamalara kapatıldı.

Sahilde araçları ile bir araya gelen taraftarlar yer yer araç konvoyu oluşturdu. Sokağa çıkma kısıtlamasında trafik denetimini sürdüren polis ve bekçiler, sürücüleri uyararak araçlardan inmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Araç kornalarına basarak tur atan taraftarlara, güvenlik güçleri tarafından kornalara basmamaları uyarılsa da bir süre sonra araç yoğunluğu oluştu. Öte yandan bayrakları ile şampiyonluk coşkusunu yaşayan Beşiktaşlı taraftarların bazıları araç camlarından sarktığı görüldü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA