BAŞKAN ÖZYİĞİT, ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN ÖZYİĞİT, ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ


 

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Ramazan Bayramı dolayısıyla şehit ailelerini ve Akbelen Mezarlığı Şehitliğini ziyaret etti. Şehit ailelerinin bayramını kutlayan Başkan Özyiğit, şehitlerinin kabirlerine ise karanfil bıraktı.

Haber Merkezi

 

Yenişehir Belediye Başkanı Başkan Abdullah Özyiğit, Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç, Mersin İl Müftüsü Şaban Kondi, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürü Serdar Yavuz ve Yenişehir İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Dağdelen ile birlikte Şehit Uzman Çavuş Mert Kaya ve Şehit Polis Memuru Mehmet Cemal Özen’in  ailelerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. Başkan Özyiğit ve beraberindekiler daha sonra Toroslar ilçesinde bulunan Akbelen Mezarlığı Şehitliğini ziyaret ederek, şehitlerimizin kabirlerine karanfil bıraktı. Başkan Özyiğit, şehit aileleri ile sohbet etti ve bayramlarını kutladı.

Ramazan Bayramında şehit ailelerini unutmayan Başkan Abdullah Özyiğit, bu vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı diledi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA