TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜ


 

Mersin’de tam kapanmada ara sokaklarda sessizlik hakim olurken, bazı bölgelerde normal günleri aratmayan yoğunluk gözlendi. Özellikle Yenimahalle’de yer yer bazı bölgelerde seyyar satıcılar nedeniyle oluşan kalabalıklar tepki çekti!

HEDİYE EROĞLU

 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan 26 Nisan 2021 tarihli genelgeye göre, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda; halihazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma dönemine geçildi.

17 Mayıs 05.00'a kadar devam edecek olan tam kapanmada Mersin’de yer yer bazı bölgelerde görülen yoğunluğa karşı halk tepki gösterdi.

Özellikle Mersin’in merkez İlçesi Akdeniz sınırları içerisinde yer alan ve daha çok Suriyelilerin yaşadığı Yenimahalle’de yer yer bazı bölgelerde seyyar satıcılar nedeniyle oluşan kalabalıklar tepki çekti!

Büyükşehir Belediyesi bölgede yol çalışması yaparken çok sayıda seyyar satıcının Toros Devlet Hastanesi civarı ile Beşyol Kavşağı olarak bilinen bölgedeki yoğunluğu sosyal medyada tepki çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA