TARSUS’TA BAYRAM HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA BAYRAM HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI


 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 13 Mayıs 2021 Perşembe günü başlayıp 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü sona erecek olan Ramazan Bayramı için bütün hazırlıkların tamamladığını bildirdi.

Haber Merkezi

 

Vatandaşların huzurlu rahat ve sağlıklı bir bayram geçirmeleri için yerel yönetim olarak tüm hazırlıkları yaptıklarını söyleyen Başkan Bozdoğan, tüm yurttaşların Ramazan Bayramlarını en içten duygular ile kutladığını ifade etti.

 

Başkan Bozdoğan; “Ramazan Bayramı öncesi tüm tedbirlerimizi aldık, özellikle şeker ve gıda satışı yapılan yerlerde ekiplerimiz tarafından yapılan kontrolleri sıklaştırdık. Halkımıza bozuk ve kullanım süresi dolmuş gıda maddeleri satılmasının ve yedirilmesinin önüne geçmek için işyerlerine gerekli denetimleri ekiplerimiz aralıksız olarak gerçekleştiriliyor. Belediye birimlerimiz bayram süresince çalışacak nöbetçi listelerini oluşturdular. Görevli personellerimiz bayram öncesi ve bayram süresince vatandaşların bayramı rahat, huzurlu ve güvenli geçirmeleri için çalışacaklar. Tarsuslu vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyor, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde bayramı geçirmelerini temenni ediyorum. KOVİD-19 salgınına karşı, geçtiğimiz yıl 12 Mart’tan bu yana yürüttüğümüz mücadeleyi aksatmadan devam ettiriyoruz. Caddeleri, sokakları ve çöp konteynerlerini sürekli dezenfeksiyon işlemine tabi tutuyoruz. Bu zor süreçte halkımızı koruyucu tedbirler kapsamında evlerinde kalmaya ve biraz daha sabırlı olmaya davet ediyorum. Lütfen bayram rehavetine kapılıp sağlıklarını tehlikeye atmasınlar. Biz belediye olarak bu konuda üzerimize düşen ne varsa onu yapmaya devam edeceğiz. Ekiplerimiz bir yandan rutin belediyecilik hizmetlerini sürdürürlerken diğer yandan da vatandaşlarımızdan gelen talepleri yerine getirmek için gece gündüz demeden görevlerini canla başla devam ettiriyorlar.” dedi. 

Başkan Bozdoğan, hizmet birimlerinin bayram tatili süresince açık ve halkın hizmetinde olacağını, yaşanabilecek herhangi bir olumsuzlukta vatandaşların Alo 153 Zabıta Şikayetler, 185 su arıza ve itfaiye ve sağlık hizmetleri için 112 numaralı telefonları arayabileceklerini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA