İŞÇİ ÇOCUKLARI EBA MOBİL DESTEK ARACIYLA EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞÇİ ÇOCUKLARI EBA MOBİL DESTEK ARACIYLA EĞİTİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


 

Türkiye’nin farklı bölgelerinden Mersin'in Silifke ilçesine gelerek mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan ailelerin çocukları EBA Mobil Destek aracıyla eğitimlerini sürdürüyor.

Yaşanan bu zorlu süreçte öğrencilerin derslerinden geri kalmaması için Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Gezici EBA Destek Noktası aracı Covid-19 salgını dolayısıyla alınan tedbir ve önlemler dahilinde maske, mesafe hijyen kurallarına uyularak hizmetlerini sürdürüyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Silifke İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin, “Türkiye’nin özellikle doğu ve güneydoğu bölgesinden ilçemize gelerek mevsimlik tarım işçisi olarak çalışan ve çadırlarda yaşayan ailelerin çocukları derslerinden uzak kalmasın diye EBA Mobil Destek aracımızla hizmet vermeye devam ediyoruz. Son bir hafta içinde Çavuşbucağı, Gülümpaşalı,Kurtuluş Çayır Pompa mevki, Kurtuluş Özmen Tarım Mevkii ve Arkum Mahallesinde bulunan çocuklarımıza ulaşarak EBA Mobil Destek aracı ile derslerine ulaşımını sağladık” dedi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA