ÇOCUK İŞÇİLERE VALİ SELAMI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇOCUK İŞÇİLERE VALİ SELAMI!


 

Mersin’de çocuk işçiler tezgah başında satış yaparken pazarı denetleyen Vali Su’nun, çocukları selamlayarak yoluna devam etmesi tepki çekti.

HEDİYE EROĞLU

 

İçişleri Bakanlığınca tam kapanma sürecinde, 81 İl Valiliğine gönderilen “Pazar Yerleri Genelgesi” kapsamındaki  denetimler Mersin’de Vali Ali İhsan Su’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Yenişehir ve Mezitli’de bulunan semt pazarlarında gerçekleştirilen denetimlere Vali Su’nun yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mezitli Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ile genel kolluk birimleri katıldı.

Denetimler sırasında Vali Ali İhsan Su, esnaf ve vatandaşlara maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

Denetimler esnasında pazar esnafından alışveriş de gerçekleştiren Vali Su, yapılan denetimlerde vatandaşların genel olarak kurallara uyduğunu gözlemlediklerini ifade ederek, bu konuda duyarlılık gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür etti.

 

ÇOCUK İŞÇİLER TEZGAH BAŞINDA

Ancak denetimde ilginç görüntülerde ortaya çıktı. Vali Su, semt pazarında denetimde bulunurken bir Pazar tezgahının başında satış yapan iki çocuğun bulunduğu iki çocuk ile karşılaştı.

Çocukların kısıtlama kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunurken ve çocuk işçiliğe karşı mücadele sürürken Vali Su’nun tezgahın başında satış yapan çocukları selamlayarak pazardan ayrılması tepkiye neden oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA