VAATTEN ÖTEYE GİTMEYEN YOL! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAATTEN ÖTEYE GİTMEYEN YOL!


 

Yapımına başlanacağı iddia edilen Çeşmeli-Taşucu Otoyolu, Temmuz ayında yeniden ihaleye çıkarılacak.

HEDİYE EROĞLU

 

Yıllardır yapılı yılan hikayesine dönen Çeşmeli-Taşucu Otoyolu’nun yapımına başlanacağı haberlerinin doğru olmadığı Resmi Gazete’deki ilanla ortaya çıktı!

Kentin doğudan batıya geçiş güzergahındaki D400 karayolunun talebe karşılık vermemesi sonucu Çeşmeli’de sona eren otoban bağlantısının Taşucu’na kadar uzatılması vaatten öteye gidemiyor.

Geçen yıl Aralık ayında ihalesi yapılması gerekirken hiçbir firmanın teklif vermemesi üzerine akıbeti belirsiz bir hale gelen Çeşmeli – Taşucu Otoyol Projesi kent gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

Mersin’in yıllardır İktidardan alamadığı yatırımların başında gelen Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi, Çeşmeli-Kızkalesi kesiminin Yap-İşlet-Devret modeli ile yapımı için yeniden ilana çıkıldı. Kapalı teklif alma usulü ile yapılacak olan ihalede geçici teminat tutarı 25 milyon lira. İhale, 13 Temmuz’da yapılacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Yücel - Tarih : 9/5/2021 - 19:58:15
    Her seçimden önce aynı asılsız hikayeyi dinliyoruz. 20 sene oldu 1 senede bitecek yol halen başlamadı. Aydın denizli otoban ihalesi birlikte yapılmıştı. Seçimden sonra iptal edildi. Şimdi aydın denizli arası yapılıyor. Mersin yine üvey evlat


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA