POLİSTEN KAÇMAK İÇİN 6’NCI KATTAN 5’İNCİ KATA İNDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

POLİSTEN KAÇMAK İÇİN 6’NCI KATTAN 5’İNCİ KATA İNDİ


 

Mersin’de çeşitli suçlardan aranması bulunan bir şahıs, evine gelen polisten kaçmak için canını hiçe saydı. 6’ncı katta bulunan evlerinin balkonundan sarkarak 5’inci kata inen şüpheli, polisten kaçamadı.

Mersin'de çeşitli suçlardan aranması bulunan bir şahıs, evine gelen polisten kaçmak için canını hiçe saydı. 6'ncı katta bulunan evlerinin balkonundan sarkarak 5'inci kata inen şüpheli, polisten kaçamadı. Şüphelinin balkondan balkona inme anları ise bölgede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler, ilçede çeşitli zamanlarda meydana gelen evden hırsızlık, gasp, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma, kasten yaralama, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçlarından aranması bulunan S.E. isimli bir şahsın, Mezitli ilçesinde bulunan Erciyes 2 Sitesi E2 Blokun 6. katında oturduğunu tespit etti. Bunun üzerine ekipler, şahsı yakalamak için operasyon yaptı. Polislerin geldiğini fark eden şahıs, canını hiçe sayarcasına, polislerden kaçmaya çalıştı. 6'ncı katın balkonundan sarkarak, 5'inci kata inen şahıs, yaptığı tüm girişimlere rağmen polislerden kaçamadı.

Polisler tarafından gözaltına alınan şüpheli, işlemleri yapılmak üzere 50. Yıl Polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Öte yandan şahsın, 6'ncı kattan 5'inci kata inme anları da bölgede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre önce kendi evlerinin balkonunda bir süre bekleyen şahıs, ardından sarkarak bir alt kata iniyor. Sakin tavrıyla dikkat çeken şüpheli, ardından evin içine doğru yöneliyor. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA