BAŞARI ANKETİNDE MERSİN YOK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞARI ANKETİNDE MERSİN YOK!


 

SONAR’ın “Türkiye’nin en başarılı belediye başkanları” araştırmasında Mersin sıralamaya dahi giremedi.

Haber Merkezi

 

SONAR Araştırma Şirketi’nin, 20 büyükşehirde yaptığı, “Belediye Başkanları Başarı Oranları” başlıklı çalışmasının sonuçları yayınlandı.

1 Şubat-15 Nisan tarihleri arasında, 20 büyükşehirin 8'inde yüz yüze, 12'sinde ise telefon yöntemiyle gerçekleştirdiği anketin hata payının yüzde 2.9 olduğu belirtildi. Ankete katılanlara yöneltilen, ‘Büyükşehir belediye başkanınızın genel hizmetleri ve projeleri başarılı mıdır?’ sorusuna verilen cevaplara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, en başarılı belediye başkanı olarak ön plana çıktı. İmamoğlu’nu Erzurum ve Kocaeli büyükşehir belediyeleri izledi.

‘Koronavirüs ile mücadelede büyükşehir belediye başkanınız başarılı mıdır’ sorusuna verilen yanıtlarda ise AK Partili Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ilk sırada yer alırken onu CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu takip etti.

 

'İSTANBUL'UN EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYESİ; KARTAL'

Ankette ilçe belediyelerine de yer verildi. Anket sonuçlarına göre, İstanbul'un en başarılı ilçe belediye başkanı CHP'li Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel oldu. İkinci sırada AK Partili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu yer aldı.

İlçe belediyelerinin koronavirüsle mücadelesinin sorulduğu soruda ise AK Partili Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yüzde 69.4 ile ilk sırada yer aldı. CHP'li Esenyurt Belediyesi Başkanı Kemal Deniz Bozkurt yüzde 67.9'luk oranla ikinci sırada yer aldı.

 

'İZMİR'İN EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYESİ; BUCA'

Anket sonucunun İzmir ile ilgili bölümünde, en başarılı belediye başkanı olarak CHP'li Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ilk sırada yer aldı. Erhan Kılıç'ı CHP'li Çiğli Belediye Başkanı Selim Utku Gümrükçü takip etti.

İzmir belediyeleri arasında, koronavirüsle mücadele sıralamasında ise ilk sıra yine değişmedi. Bu kez Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü ilk sırada yer alırken onu CHP'li Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç takip etti.

 

'ANKARA'NIN EN BAŞARILI İLÇE BELEDİYESİ; ÇANKAYA'

Anket sonucuna göre, Ankara'da en başarılı belediye başkanı olarak CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen seçildi. İkinci sırada AK Partili Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yer aldı.

Ankara'nın ilçelerinin koronavirüsle mücadelesine verilen soruda ilk sırada AK Partili Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yer alırken onu CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen takip etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA