ÇARŞI ESNAFI İSYANDA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇARŞI ESNAFI İSYANDA!


 

17 günlük tam kapanma çarşı esnafını isyan ettirdi! “Lütfen artık feryadımızı duyun!” esnaf destek istedi.

Haber Merkezi

 

Pandemiyle mücadele kapsamında alınan tam kapanma kararının ardından bu süreçte yapılacak yardımlar konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan bir açıklama geldi.. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 salgını nedeniyle yapılacak yeni destek ödemelerinin müjdesini verdi.

Ancak bu paket de esnafı memnun etmedi. 17 günlük tam kapanma çarşı esnafını isyan ettirdi! “Lütfen artık feryadımızı duyun!” esnaf destek istedi.

 

“TÜKENME NOKTASINA GELDİK”

Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği (MEPİAD) Başkanı Özcan Demir, yazılı bir açıklama yaparak, “Dernek üyelerimizin ve perakende sektörünün  pandemi sürecinde yaşamış olduğu sıkıntıları her türlü mecradan dile getirdik, fakat artık sadece perakende sektörünün değil, ülkemizdeki tüm diğer sektörlerinde tükenme noktasına geldiği bu kötü günlerde, haykırışımıza artık duyarsız kalınmaması adına, tüm siyasi partilerden dostlarıma ve diğer sivil toplum örgütü yöneticilerine  sesleniyorum. Lütfen artık feryadımızı duyun!

 

SADECE BİZİM MAĞAZALARDA MI BU MİKROP!

Bizler cuma, cumartesi ve pazar günleri kapalıyken bunlar (A101, ŞOK, BİM vb..) açık ve temel gıda haricinde her şeyi satıyorlar. Buralara bu mikrop hastalık uğramıyor mu? Sadece bizim mağazalarda mı bu mikrop!

Pandemiyi fırsata çevirdiler, bizim sektörel genel merkez temsilcilerimiz zaten bizlere kulak tıkamış, maalesef uyuyor.

 

İŞTE TALEPLER

Ya hep kapanalım, yada gıda harici satışları yasaklansın. Artık yeter... Taleplerimiz; Zincir marketler ile eşit şartlarda hizmet etmek istiyoruz.

Zincir marketlerin pandemi süresi boyunca esnafın kapalı olduğu günlerde gıda harici ürün satmasını istemiyoruz.

Zincir marketlerin tam kapanma sonrasındaki uygulamalarda da hem sattıkları ürün çeşidi hem de mesai saatleri olarak normal esnaflarla aynı şekilde muamele görmesini istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA