“AKDENİZ’İ SPORUN MERKEZİ YAPACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“AKDENİZ’İ SPORUN MERKEZİ YAPACAĞIZ”


 

Başkan Gültak; Yılmaz Güney Parkı ile Çay ve Karacailyas mahallelerinde bulunan spor tesislerini ziyaret etti. Bu tesislerde devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi alan Başkan Gültak; “Akdeniz’i sporun merkezi haline dönüştürmek için bir yandan mevcut tesislerimizi yeniliyor, diğer yandan da ilçemize yeni tesisler kazandırmak için aralıksız çalışıyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 

Kapsamlı yenileme ve tadilat çalışmaları başlayan Yılmaz Güney Gençlik ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, burada yaptığı açıklamada; “Her yönüyle şık bir tesis ortaya çıkarmak amacıyla yenileme çalışmalarına başladığımız Yılmaz Güney Parkı’nda incelemelerde bulunduk. Geçmişte atıl bırakılan parkımızı; modern bir spor merkezinin yanı sıra, çocuklarımız için bir eğitim merkezine de dönüştürüyoruz. Tesisimizdeki yenileme bittikten sonra çocuklarımızın yüzme öğrenebileceği yarı olimpik bir havuz, keyifli zamanlar geçirebilecekleri kafe, spor alanları ve etüt merkezi yer alacak. Projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÇAY VE KARACAİLYAS SPOR TESİSLERİNİ ZİYARET

Başkan Gültak, ayrıca Çay ve Karacailyas mahallelerinde bulunan ve belediye ekipleri tarafından yenileme çalışmaları devam eden spor tesislerinde de incelemelerde bulundu. Başkan Gültak, yaptığı açıklamada; “Çay ve Karacailyas mahallelerimizde bulunan spor tesislerinde de kapsamlı yenileme ve tadilat çalışması başlattık. Akdeniz’i sporun merkezi yapmak, spor tesislerimizin sayısını arttırarak, her kesimden daha fazla insanımızı sporla buluşturmak için tüm imkânlarımızı kullanıyoruz” diye konuştu.

Başkan Mustafa Gültak’ın; Yılmaz Güney Parkı, Çay ve Karacialyas spor tesislerini ziyaretine, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç, Başkan Yardımcısı Mustafa Arslan, Akdeniz Belediye Meclis üyesi Aydın Eğin, birim müdürleri, Çilek Mahallesi Muhtarı Selim Tomak ve Çay Mahallesi Muhtarı Ahmet Akyol da katıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA