HAYIRSEVER, 5 BİN EKMEĞİN PARASINI ÖDEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAYIRSEVER, 5 BİN EKMEĞİN PARASINI ÖDEDİ


 

Mersin’de hayırsever bir vatandaş, Büyükşehir Belediyesinin MER-EK ekmek büfesindeki 5 bin ekmeğin parasını ödedi. Büfeye ekmek almaya gelen vatandaşlar, para ödemeden ekmeklerini aldı.

Büyükşehir Belediyesinin MER-EK ekmek büfeleri aracılığıyla geçen yıl örnek bir davranışa imza atarak 5 bin ekmeğin ücretini ödeyen hayırsever vatandaş, bu yıl da aynı duyarlılığı sergiledi. Kentin en işlek caddelerinden biri olan Kuvayi Milliye Caddesinin Kuruçeşme civarında yer alan MER-EK büfesinde gün içinde satışı yapılan 5 bin ekmek vatandaşlara ücretsiz ulaştı.

 

5 BİN EKMEK VATANDAŞA ÜCRETSİZ ULAŞTI

Hayırsever vatandaş, geçen yıl da aynı ekmek büfesinde 5 bin ekmeğin ücretini ödemiş, vatandaşların ekmeğe ücretsiz ulaşmasını sağlamıştı. Aynı hayırsever vatandaş bu yıl da büfeden 5 bin ekmek satın aldı.

Pandemi döneminde oldukça sıkıntılı günler yaşayan vatandaşlara destek olan hayırsever, duyarlılığıyla dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemini yeniden hatırlattı. Büfeden ekmek almaya gelen vatandaşlar, ekmeğin ücretsiz olmasına sevinirken, hayırsever vatandaşa da teşekkürlerini iletti.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA