GENÇ KIZLAR KARİYER ROTALARINI KENDİLERİ ÇİZECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GENÇ KIZLAR KARİYER ROTALARINI KENDİLERİ ÇİZECEK


 

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şubesi organizasyonunda genç kızlar kariyer rotalarını kendileri çizecek.

Haber Merkezi

 

Türk Kadınlar Konseyi Derneği Mersin Şubesi tarafından 3 ile 11 Mayıs 2021 tarihleri arasında Kariyer Rotanı Sen Çiz Projesi organize ediliyor. Başarıdan başarıya koşan kadınlar, online panellerle kariyerinin başındaki kız öğrencilere başarı hikayelerini anlatacaklar.

Projedeki en büyük amaçlarının kız öğrencileri Covid-19 sonrası yeni dünya düzenine adapte etmek olduğunu belirten TKKD Mersin Şube Başkanı Belgin Gürağaç, “Covid-19 pandemisi sonrası teknolojinin de etkisiyle bizleri yeni bir dünya bekliyor. Bu yeni dünyada iş yapma modelleri değişecek, yeni kariyer fırsatları ve uzmanlık alanları ortaya çıkacak. Kariyerinin başındaki genç kızların bu değişime uyum sağlayabilmesi ve kariyerlerini doğru yönetebilmeleri için bir program oluşturduk. Başarılı kadınları online panellerde ağırlayacağız. Panelistlerimiz kariyer yolculuklarını ve bu yolculukta karşılaştıkları zorlukları nasıl aştıklarını, bu yolda ilerlerken kimlerden ilham aldıklarını, kendilerini nasıl geliştirdiklerini gençlerle paylaşacaklar. Böylelikle projemiz kariyerlerinin başındaki gençleri motive edecek, geleceklerine ışık tutacak ve onlara vizyon kazandıracak” diye belirtti.

“Kariyer Rotanı Sen Çiz Panelleri” programını incelemek ve başvurular için www.kariyerrotanısenciz.com sitesi ziyaret edilip kayıt oluşturulabilir, sitedeki link üzerinden toplantıya katılım sağlanabilir.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA