BİTSE DE GİTSEK HAVASINDA OYNANDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİTSE DE GİTSEK HAVASINDA OYNANDI!


 

Ligde hedefsiz kalan Tarsus İdman Yurdu, Eyüpspor’a konuk oldu. TİY lider karşısında vasat bir futbol sergileyince 4-1 yenilmekten kurtulamadı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı grupta Tarsus İdman Yurdu, hafta içi mesaisinde haftalar önce bir üst lige çıkmayı garantileyen Eyüpspor’a konuk oldu. Lider Eyüpspor’un şampiyonluğu garantilemesi, Tarsus İdman Yurdu’nun ise hedefsiz kalması maçı sıradanlaştırsa da maçtan 5 gol çıktı. Ev sahibi Eyüpspor karşılaşmayı 4-1 kazandı.

Lider Eyüpspor maça hızlı başladı ilk ciddi atağında dakikalar 7’yi gösterdiğinde tabelada değişti 1-0. Çok rahat bir maç çıkaran ev sahibi Tarsus İdman Yurdu kalesini resmen ablukaya aldı. Bir çok pozisyon üreten İstanbul temsilcisi gol aradığı 31’nci dakikada kalesinde şok gol gördü 1-1. Sarı Lacivertlilerin attığı bu golle devre arasına beraberlikle gidildi 1-1.

İkinci yarıya da üstün başlayan Eyüpspor ikinci yarının hemen başında 50’ncı dakikada tabelayı tekrar değiştirdi 2-1. Bu golden 10 dakika sonra skor 60’ncı dakikada 3-1 oldu. Maç boyuncu hiçbir varlık gösteremeyen Sarı Lacivertli ekip maçın skorunu kabulettiği dakikalarda kalesinde bir gol daha gördü 4-1. Bu skor aynı zamanda maçında skoru oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA