MERSİN’DE ULUSLARARASI DÜZEYDE SAĞLIK HİZMETİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE ULUSLARARASI DÜZEYDE SAĞLIK HİZMETİ!


 

Haber Merkezi

 

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, sunduğu hizmetle ‘A Grubu’ kurumsal kimliğiyle çalışmalarına devam ediyor. Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, hastane kaliteleri kategorisinde A Grubu’nda yer alarak uluslararası düzeyde bölgede örnek gösterilen ender sağlık kuruluşlarından birisi oldu.  Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi 5’i profesör, 3’ü doçent olmak üzere 50 hekimle Mersinliler’e hizmet veriyor

 

ORTADOĞU, 13 YILDIR GÜVEN VERİYOR

Covid-19 döneminde sağlık kuruluşlarına önemin artmasıyla birlikte bu sınavı başarıyla veren, hala da vermeye devam eden Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi, bölgede vatandaşların en çok sağlık hizmeti aldığı sağlık kuruluşu oldu. Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet İnci yaptığı açıklamada, bölge insanın en çok Ortadoğu’yu tercih etmesinin sebebinin 13 yıldır verdikleri güven olduğunu belirtti.

 

“250 YATAK KAPASİTESİ İLE HİZMET VERİYORUZ”

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi olarak 13 yılı geride bıraktıklarını belirten Başhekim Doç. Dr. Mehmet İnci, “Bölgede öne çıkan tek sağlık kuruluşu olduk. Pandemi sürecini de başarıyla atlattık. Hala da bu süreci çok iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Bizler vatandaşlarımıza güven veriyoruz. Onların sağlıklarına kavuşmaları bizlere de motivasyon kaynağı oluyor. 250 yatak kapasitesi ile hizmet veriyoruz” dedi.

 

“2.DALGADA YOĞUN ÇALIŞTIK”

Covid-19 döneminin pik yaptığı dönemde kapasiteyi arttırdıklarını açıklayan Doç. Dr. İnci, “15 yataklı servisimiz, 8 yataklı yoğun bakımımız ile full hizmet verdik. Özellikle Kasım-Aralık döneminde 2.dalgada çok yoğun çalıştık. Hastalarımıza şifa dağıtarak sağlıklarına kavuşturduk” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA