ŞAHNA MAHALLESİ’NDE YOL ÇALIŞMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞAHNA MAHALLESİ’NDE YOL ÇALIŞMASI


 

Erdemli Belediyesi, sıfır rakımdan iki bin beş yüz rakımına kadar her alanda çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Ekiplerin bu kez çalışma adresi Şahna Mahallesiydi.

Haber Merkezi

 

Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçe genelinden birçok farklı noktada çalışmalarını sürdürüyor. Şahna Mahallesi’nde ise yol bakım, onarım ve parke yol çalışması işlemlerini yapan ekipler bölgede hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Sıfır rakımından iki bin beş yüz rakımına kadar ekiplerin yoğun bir mesai içerisinde olduğunu ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “İnsanımızın olduğu her yere kaliteli hizmet götürme anlayışıyla hareket ediyoruz.  Ekiplerimiz birçok farklı noktada çalışma yürütüyor.  Sorunları hızlı bir şekilde çözmenin gayreti içerisindeyiz. Yol yapım çalışmalarımız bunlardan bir tanesi. Kısa zaman sonra başlayacağımız sıcak asfalt atağımız bu çalışmalara ayrı bir ivme kazandıracak” diye konuştu.

 

VATANDAŞ DURUMDAN MEMNUN

Yapılan çalışmaları beğendiğini ifade eden bir diğer mahalle sakini Mirza Ali Bey, "Ben 1943 doğumluyum, buranın ne yolu vardı ne suyu vardı. Allah razı olsun başta hükümetimizden diyelim en büyük orda geliyor bu işler. Erdemli Belediye başkanımız Mükerrem Tollu’dan Allah razı olsun, yolumuzu da yaptılar suyumuzu da getirdiler çok memnun olduk, Allah hepsinden razı olsun. Muhtarımızda öncülük yapıyor hepsi bize büyük iyilik yaptı. Mükerrem Tollu beye çok çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun bütün köylüleri, köyleri çok iyi düşünen bir başkan Allah kendinden razı olsun başka diyeceği bir şey yok" diye konuştu.

 

BÖLGEDE TARIM VE HAYVNACILIK YAPILIYOR

Şahna Mahalle Muhtarı Cumali Toker ise  “Bu mahallemizin yolu bozuktu, toz toprak içindeydi,. Bu mahalle hayvancılıkla uğraşan bahçecilikle, şeftali, üzümle uğraşan üretici bir mahallemiz daha çok hayvancılıkla uğraşıyor, bu mahallemiz yolları bozuktu. Kış geliyordu hayvanlarına yem indirmekte taşımakta sıkıntı çekiyorlardı ama şimdi çok güzel yolları oldu. Mükerrem Tollu Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz Erdemli Belediye Başkanımıza yollarımızın bozuk olduğunu söyleyince kendilerine iletince en kısa zamanda geldiler yolumuzu yaptılar, şuanda güzel bir yolumuz oldu çocuklar bisikletleriyle rahatça gidip geliyor, araçlarıyla gidip geliyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum sağ olsun var olsun” diye konuştu.

Öte yandan ekipler,  Erdemli genelinde, aynı anda birçok farklı noktada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA